Nr oferty: StPr/25/1355Dodane przez: ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŁECZNYCH W SŁUPSKU; II SPOŁECZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W SŁUPSKU; SPOŁECZNE LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE SŁUPSKU; SPOŁECZNE TECHNIKUM W SŁUPSKU; mgr Paweł Krawiec 76-200 Słupsk, ul.Szczecińska
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Szczecińska 94, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie |
: | Nauczyciel przedmiotów zawodowych - technologia żywności w Społecznym Technikum w Słupsku. Wymiar czasu pracy: 22/22 Okres zatrudnienia: rok szkolny 2025/2026 System i rozkład czasu pracy oraz godziny pracy: wg planu lekcji |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | inna |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 01.09.2025 |
: | od 4 666 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŁECZNYCH W SŁUPSKU; II SPOŁECZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W SŁUPSKU; SPOŁECZNE LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE SŁUPSKU; SPOŁECZNE TECHNIKUM W SŁUPSKU; mgr Paweł Krawiec 76-200 Słupsk, ul.Szczecińska |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Szczecińska 94, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie |
Osoba do kontaktu: | PAWEŁ KRAWIEC |
Numer telefonu: | (59) 8010031 |
E-mail: | [email protected] |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | CV |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |